Sunny side up

Top of Heart ervaringen als daily business gaat veel verder dan alleen hospitality.

back to overview read story

Sunny side up, écht contact is het gouden ei

Hé, een Linkedin connectieverzoek. Het is die klant die vanmorgen op bezoek kwam. Ik haalde hem op bij de receptie, we kletsten wat en ik zorgde ervoor dat hij ‘s middags kon meelunchen. Even later een berichtje van hem: ‘bedankt voor de ontvangst en de gastvrijheid.’ Een glimlach verschijnt op m’n gezicht.

Die korte blik van verstandhouding, als je ziet dat je bij je tweede kopje koffie geen suiker erbij krijgt. Had ik toch gezien, dat ongebruikte suikerzakje op het schoteltje. Zo werk ik al jaren, gewoon… omdat het goed voelt.

Als officemanager zorg ik ervoor dat alles bij ons op rolletjes loopt. Maar ik vind het ook belangrijk om energie te steken in de zonnige kant en ervoor te zorgen dat iedereen zich bij ons thuisvoelt. Of dat nou de pakjesbezorger is of de eigenaar van een multinational die ons inschakelt om meer klanten aan z’n organisatie te binden. En het mooie is, het kost me geen energie. Sterker, van bovengenoemde reacties krijg ik een enorme boost.

De nieuwste onderzoeken over hospitality en experience economy en de One More Minute van Inge bevestigen mijn gevoel: emoties verankeren herinneringen en positieve échte emoties gaan veel verder dan gewone hospitality. Ze geven je klant de Top of Heart ervaring die ervoor zorgt dat hij graag klant is en blijft. Allicht!

contact us

back to overview