Senior communicatieadviseur

Ben jij een echte vakspecialist op het gebied van marketing en communicatie? Ben jij altijd op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van branding? Wil jij een baan met veel impact bij zowel nationale als aansprekende internationale merken? Then we want More of you! Lees gauw verder of deze functie van senior communicatieadviseur de uitdagingen en dynamiek biedt waar jij blij van wordt.

Wat ga je doen?

Bij More draag jij dagelijks bij aan de positieve impact die onze klanten hebben op  de wereld om ons heen. Onze nationale en internationale klanten zijn ‘on a mission’ en jij leeft je moeiteloos in in hun verhaal en weet waar zij voor staan. Je strategisch creatieve brein, brede algemene kennis en ontwikkeling zorgt ervoor dat je de strategie en doelstellingen van onze klanten kan omzetten naar concrete voorstellen. Je werkt sámen met de klant, hebt een nieuwsgierige, open houding en bent een verlengstuk van hun marketingafdeling.

Daarnaast is ook de interne samenwerking boeiend. In deze functie manage je klantprojecten als communicatieadviseur en werk je samen met een hecht team van creatieve collega’s, zoals concepters, designers en developers. Samen werk je bijvoorbeeld aan de customer experience en employer branding van klanten en creëer je inhoudelijke content met diepgang en herkenbare uitingen die de juiste snaar raken bij de ‘klant van jouw klant’. Het is dus van belang dat je ook jouw creatieve collega’s goed kunt aansturen. Samen dragen jullie bij aan dezelfde visie, zowel de klant als jouw team. Je houdt overzicht, bent aanspreekpunt en eindverantwoordelijk voor jouw klanten, die combinatie geeft je voldoening. Deze verantwoording betekent dat je je bezighoudt met relatiebeheer, de waarde en verantwoording van je projecten. Ook draag je bij aan salestrajecten en onze eigen marketing. Het is dus echt een allround functie met meer dan voldoende uitdaging en dynamiek.

Wie zijn wij?

Bij More werken we met ongeveer 30 generalisten en specialisten aan ‘het nieuwe More’. Wij maken merken sterker, uitgaande van ons eigen ontwikkelde ‘brands on a mission’ gedachtegoed. Sterke merken hebben een positieve impact en daar dragen we graag aan bij. We werken voor merken die ertoe willen doen en het is onze missie om hen richtinggevend, zingevend en winstgevend te maken. We maken bewuste keuzes wat onze samenwerkingen betreft en ook in de manier waarop we zelf werken. We investeren in een duurzame en inspirerende werkomgeving en in jou!

Wat bieden we jou?

More biedt een gezonde en stimulerende werkomgeving, daardoor is het bij ons prettig én effectief werken. We hebben uiteraard veel creativiteit en groen in onze kantoren. Inspirerende werkruimtes voor een strategische brainstormsessie of een ruimte om je juist even helemaal af te zonderen, alles is aanwezig. Ieder raam biedt een ander gaaf uitzicht en we bevinden ons in de Nieuwe Garage, een creatieve hub in Almelo waar menigeen graag komt.

Special advantages

Werken bij More in een prachtig kantoorpand heeft zo zijn voordelen:

Lunch & diner; je maakt zeer voordelig gebruik van de super gezonde maaltijden in het restaurant Happen. De lunch is iedere dag weer een feest: gezond en verrassend. Ook is het mogelijk avondmaaltijden mee te nemen (hoef je ‘s avonds niet meer te bedenken wat je gaat koken, scheelt weer!). Lunch en diner worden bereid onder leiding van Willem Dankers van Restaurant Dorset in Borne, dus eigenlijk ga je elke dag uit eten!

Thuiswerken; natuurlijk zien we elkaar graag face to face, that’s where the magic happens! Maar we werken in een volledig geïntegreerde digitale omgeving. We zijn daardoor niet gebonden aan een vaste werkplek. 

Wat vragen we van jou?

Het is wel duidelijk dat je al wat vlieguren gemaakt moet hebben in een soortgelijke functie om in aanmerking te komen voor deze functie. Je bent bijvoorbeeld een ervaren marketing- en communicatieadviseur en bent toe aan extra verantwoordelijkheid en invloed als projectmanager. Of je hebt ervaring in een soortgelijke functie en je hebt zin in een nieuwe werkomgeving, nieuwe collega’s en nieuwe gezichten. 

Jij hebt:

  • minimaal 5 jaar ervaring bij een bureau als communicatieadviseur, accountmanager of projectmanager en hebt gewerkt met internationale klanten;
  • minimaal 8 jaar werkervaring;
  • uitstekende communicatie skills, zowel mondeling als schriftelijk in het Nederlands én Engels
  • ervaring met het werken onder druk van meerdere deadlines: houdt overzicht en blijft professioneel voor klant, collega én jezelf
  • een relevante hbo-opleiding; bijvoorbeeld Marketing en Communicatie, Commerciële Economie, of Media, Informatie en Communicatie.

Wat persoonlijkheid betreft herken je jezelf hierin:

  • je hebt een verbindende persoonlijkheid en je houdt ervan om samen te werken met anderen aan een gezamenlijk doel;
  • je hebt voldoende overwicht, charmes en overtuigingskracht om mensen en zaken ‘jouw kant op’ te krijgen; 
  • je kan commerciële kansen ontdekken én je weet ze te verzilveren.

Do you want More?

Ben jij enthousiast geworden en do you want More? Kun jij ons net zo enthousiast overtuigen van jouw kwaliteiten als dat je jouw klanten enthousiast overtuigt van de strategieën die jij voor hen bedenkt? En kun je jouw sollicitatie net zo onderscheidend laten opvallen als het merk waarvoor je werkt? Dan horen we graag More van jou! 

Solliciteer nu

 

 

 

 

 

 

back to home