Stay tuned…

Waarom je persona’s en customer journeys nooit op pauze mag zetten.

back to overview read story

… en waarom…

Uit het oog, uit het hart. Dat geldt zeker voor consumenten: want wie niet te zien is, wordt ook geen idool. Nieuwe features, opkomende influencers, hypes en nieuwe manieren van social media zorgen ervoor dat onze wereld in een razend tempo verandert. Als merk, is het daarom belangrijker dan ooit zichtbaar te blijven in deze informatiejungle. 

Om die jungle te overzien – zijn er persona’s en customer journeys, maar daarmee is nog niet alles gezegd. Want door al die nieuwe ontwikkelingen veranderen deze, continu. Om dus te voorkomen dat jouw merk uit het leven van de doelgroep verdwijnt, moeten de persona’s en customer journeys up-to-date zijn. 

Dus blijf scherp en hou ze regelmatig onder de loep. Want het kan zomaar zijn dat jouw doelgroep er tegenwoordig andere geluksmomenten, hobby’s en zorgen op nahoudt. Maar ook de manier van oriënteren en aankopen verandert. Om het contact met je doelgroep goed te houden moet je dus aan de buis gekluisterd blijven. Staan je persona’s en customer journeys even unhold? Wij kijken graag met je mee om ervoor te zorgen dat je de komende tijd weer helemaal bij bent… 

contact us

 

back to overview