Respect me, seduce me!

Marketing automation in het privacy tijdperk.

back to overview read story

Marketing automation versus privacy.

Privacy is hot en sinds de invoering van de AVG helemaal. Pech, lieve geslaagden van de landelijke schoolexamens, jullie namen mogen niet meer gepubliceerd worden in de krant.

Voorbij die mooie tijd dat je een sollicitant online vond, vereeuwigd met bierdoppen in de ogen. Voorbij de tijd dat je als inbreker via social media checkte wanneer de bewoners van dat mooie huis een paar dagen weg zijn. Social media zijn ontmaskerd als instrumenten van Trumps campagneteam of de Russen. Einde van de schending van onze privacy. Toch!?

Of vinden we het stiekem toch nog wel lekker om ons online ´bloot te geven´? We zijn wel Nederlanders natuurlijk, koopjesjagen zit als het ware in ons DNA. AVG of niet?

Hoe ga je daar als marketeer mee om? Zet je marketing automation in en breng je het klikgedrag van je websitebezoeker in kaart kún je er een lead uit genereren. Maar voor hetzelfde geld sla je alleen een enorme boete aan de haak.

De ware kunst van verleiden is een kwestie van respectvol en trefzeker doseren. Kun je daar online wat hulp bij gebruiken?

contact us

back to overview