Van Malmö naar Goor?

8 maart 2016

Hej! Afgelopen zomer stond Century Europe uit het Zweedse Malmö bij More op de stoep. Vanwege de verhuizing vanuit de derde grootste stad van Zweden naar Goor zocht Century Europe een Nederlands bureau. Of we hun Europese marketing en communicatie wilden versterken…. Tuurlijk, kom binnen!

Kraakhelder
More legde een voorstel op tafel voor een aangescherpte merkpositionering en een drie-jarig activiteitenplan. Vanuit hun merkbelofte “Adding Value to Retail” wil Century meer bieden dan alleen een goed product. Met dat in gedachten werkte More een campagne uit die de toegevoegde waarde voor zowel partners als eindklanten kraakhelder maakt.

Zoeken en vinden
Stralend middelpunt van de campagne wordt de nieuwe website. Hierop staat het assortiment per branche strak geordend. Bovendien maakten we in samenwerking met onze partner Adwise van de site een servicepunt met spierballen voor alle Europese partners: het heeft een online bestelsysteem, track-and-trace-functies, online offerte-tools en een actuele beeldbank. Ook achter de schermen levert de site een belangrijke bijdrage: met lead forensics en marketing automation tools genereert de website voortdurend interessante verkoopkansen voor Century Europe’s partners.

Relevantie vergroten met online en contentmarketing
Door onze synergie met Adwise verdubbelen we het online rendement. Een gezonde dosis online en content marketing in de vorm van adwords-campagnes, banners, blogs en video’s trekt bezoekers naar de website. Daarbij brachten we Century’s customer journey duidelijk in kaart. Zo weten we precies in welke fase van het verkoopproces de klanten zitten. Daarmee stemmen we Century’s content per klant af.

Relaties versterken door trainingen
Ondertussen zijn de verbouwingswerkzaamheden aan het nieuwe Century Experience Center in Goor in volle gang. More mocht de inrichting verzorgen. Als het bedrijf geen trainingen op locatie geeft, wordt dit het nieuwe trainingshonk voor medewerkers en partners. Met workshops en trainingen doen ze hier de nieuwste verkooptechnieken en productkennis op. Tegelijkertijd kan Century Europe hier haar banden met haar partners aanhalen en versterken. Win-win, dus.

Meer weten over dit artikel? Bel More +31(0)570 63 65 55 of e-mail info@more.nl

adwordsbrandingcontentmarketingcorporate identityOnline marketingpositioneringstrategievideo