Miles of Mystery 8.0

22 september 2015

5 dagen rally’en op een onbekende bestemming: het concept van de Miles of Mystery staat al jaren als een huis: Op woensdag 23 september 2015 gaat de achtste editie van start. En we zeggen maar zo: aan een goed concept moet je niets veranderen. Toevoegen dan? Nou, daar kan het alleen maar beter van worden!

Met de nieuwe Miles of Mystery web-app maken we de race en onderlinge strijd nog spannender. Werd tijdens eerdere edities pas laat op de avond bekend wie het klassement aanvoerde, nu kunnen de equipes na afloop van een etappe zelf hun scores checken. De app toont per rallydag de trajectscores, tijdcontroles en uitslagen van de snelheids- en behendigheidstests van álle equipes. Wie nog niet bloedfanatiek was, wordt dat nu wel! Ook thuisblijvers kunnen nu de prestaties volgen.

Benieuwd waar het Miles-avontuur zich dit jaar afspeelt en – minstens zo leuk – wat de equipes allemaal meemaken? Samen met The Brandcast Company houdt Bcause – organisator van de Miles of Mystery – je via Facebook en Twitter op de hoogte met leuke foto’s en video-updates. ​

Meer weten over dit artikel? Bel More +31(0)570 63 65 55 of e-mail info@more.nl

AppBcausecontentmarketingEventsMiles of MysteryMVOOnline marketingThe Brandcast Company